LAD DEM KØLE AF FØR DU BEGYNDER AT PUTTE FYLD I
DESVÆRRE GLEMTE JEG AT TAGE BILLEDER, DA JEG LAVEDE FYLDET, MEN JEG KOMMER ALLIGEVEL MED ET PAR FORSKELLIGE SLAGS FYLD, MEN ELLERS FINDES DER ALVERDENS SLAGS FYLD PÅ NETTET, ELLER OGSÅ ER DET BARE OM AT VÆRE KREATIV!
PERSONLIGT KAN JEG GODT LIDE LIDT SYRLIGT FYLD, DA KAGEN I SIG SELV ER MEGET SØD
INGREDIENSER TIL LIMEFYLD:
1 DL LIMEJUICE - SAFT FRA TRE STYKS LIME
30 GRAM ÆGGEHVIDE - ET BÆGER // ET ÆG
10 GRAM MAJSMEL
50 GRAM SUKKER
PISK HVIDEN OG SUKKERET PÅ SAMME MÅDE SOM I MACARONSNE I EN SKÅL OG STIL DET TIL SIDE. BLAND LIMEJUICEN OG MAJSMELET GRUNDIGT OG PUT DET GRADVIST I MARENGSEN SOM SKAL PISKES INDTIL LIMEJUICEN ER FORDELT. PUT DET I EN LILLE GRYDE OG KOG DET VED MIDDELVARME TIL DET BEGYNDER AT BLIVE TYKT. TAG DET AF VARMEN OG LAD DET KØLE I STUETEMPERATUR TIL DET ER KØLET HELT AF OG SMØR DEM I KAGERNE
INGREDIENSER TIL CHOKOLADEFYLD:
100 GRAM GOD MØRK CHOKOLADE
½ LITER FLØDE
BRÆK CHOKOLADEN I STYKKER OG SMELT DET I ET VARMBAD (VIGTIGT AT DER IKKE KOMMER VAND I!) PUT FLØDEN I OG LAD DET STÅ PÅ VARMEN I ET PAR MINUTTER. PUT DET I EN SKÅL LAD DET KØLE AF KØLESKABET I ET PAR TIMER (GERNE NATTEN OVER)
INGREDIENSER TIL LEMON CUSTARD:
EN KRUKKE LEMON CUSTARD
:-)
SMØR KAGERNE MED CREMEN
FORVENT IKKE FLOTTE OG PERFEKTE KAGER VED FØRSTE FORSØG. DER GIK OMKRING 34893550 GANGE FØR JEG KUNNE FÅ DEM NOGENLUNDE RIGTIGE. DETTE ER MIT ALLER FØRSTE FORSØG OG NEJ, DET ER IKKE DE NEDERSTE DER ER MINE :-)
FANDT I DETTE INDLÆG INTERESSANT?
FORTÆL MIG HVIS I LAVEDE MAKRONERNE OM HVORDAN DET GIK?
KÆRLIGHED OG MACARONS UD!
VI SKRIVES :-) |
Orv det ser lækkert ud!
SvarSletDu kan tro, det er det også! :-)
SletDet ser vildt lækkert ud! Måske det skulle laves en dag? :-)
SvarSletOg tak for den søde kommentar på min blog :-)
Åh, hvor er du sød! :-)
SvarSletNØJ jeg anede ikke det var så indviklet!!TAK for dine kommentarer og at du deler dine erfaringer herinde!!Gør mig lidt skræmt men samtidig får jeg blod på tanden når du beskriver det så udførligt!
SvarSletDog lige et spørgsmål....du viser et foto af en markron der ikke har fået nok i ovnen...hvornår har den så fået nok??Skal en være mere gylden ?Spørger kun af uvidenhed....kan man bare smage om en er god eller er det først når de er køled ned at man kan smage om konsistens og smag er rigtig??
Hilsner fra en bagesøster ;)